За Нас!

Абитуриентски Рокли, Abiturientski Rokli, Вечерни Рокли, Официални Рокли

Модна КъщаMehitaАсеновград се занимава с изработката на сватбени рокли, вечерни рокли, абитуриентски рокли и официални тоалети с оригинален дизайн.

Фирмата е създадена през 2003 г. и е една от водещите компании в Бурса в областта на модата и производството на булчински и официални рокли.

Мехита Асеновград е специализирана в конструиране и изработка на абитуриентски рокли официални и вечерни тоалети, булчински и шаферски рокли.

Абитуриентски Рокли, Abiturientski Rokli, Вечерни Рокли, Официални Рокли

От създаването си фирмата е сред водещите компании в производството на абитуриентски рокли в Бурса, като  доставя удоволствие на многобройните си клиенти със своите оригинални, луксозни и стилни официални тоалети.

Тук може да намерите разнообразни луксозни платове и аксесоари за изработката на Вашата официална рокля.

Създадени от моделиер, абитуриентските и вечерни рокли изработени от Модна Къща Мехита, съчетават сложна конструкция и изчистена линия, което им придава изящество и елегантност.

Аксесоарите и драпериите към уникалните абитуриентски рокли са премерени и избрани с вкус.

За своите клиенти фирмата приема поръчки по каталог или снимка, а за тези, които желаят да осъществят своите идеи за изработка на сватбена рокля или официален тоалет могат да получат перфектно обслужване съобразено с фигурата и индивидуалното излъчване на всяка дама, за два месеца или по-малко считано от датата на вашата предварителна заявка.

Сред разкошните колекции от абитуриентски рокли, може да избирате между ръчно бродирани рокли, голямо разнообразие от цветове, материи и модели, които биха задоволили и най-претенциозния вкус.

 Бъдете елегантни и неотразими с Модна Къща Мехита!